זאב ערבות

(Coyote)

elk-1149829_1920.jpg

ק"ג

8-20

משקל של זכר ממוצע:

כשל כלב בינוני

גודלו של זכר ממוצע:

מידע כללי

black-bear-50293_1280.jpg
black-bear-50293_1280.jpg

זאב הערבות נמצאים בעיקר באזורים הנמוכים יותר באזוים של עמקים רחבים, אחו ומרחבי עשב גדולים. הם יכולים לנוע 5-16 ק"מ ביום בחיפוש אחר מזון ולרוב נעים וצדים בזוגות או בלהקות. זאבי ערבות מהווים איום על גידולי בקר ועופות וכבשה הנטרפת ע"י להקת זאבים ערבות הינו דבר שכיח.

מזון

זאב הערבות ניזון בעיקר מכל סוגי הבשר אותו הוא יכול להשיג: איילים, כבשים, עזים, ארנבים ועוד. במקרים מסויימים הם אפילו יכולים לצוד נחשים וגורים של דובים שחורים

מה עושים בעת התקלות חזיתית

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

מאוד נדיר לראות את השונר. במידה ואתם נתקלים בו, שמרו מרחק והתרחקו ממנו לאט לאט

מידע נוסף ניתן למצוא כאן: